Creatieve groepstherapie emoties

In deze kortdurende groepstherapie voor jongeren focussen we op een goede emotieregulatie die ervoor zorgt, dat je beter in je vel zit en makkelijker contact met anderen maakt.

In 5 voormiddagen krijg je op een speelse manier inzichten in hoe emoties werken en hoe je ze kan uiten op een gezonde manier.

Je experimenteert met tools waarmee je jouw emotie regulatie kunt verbeteren en deelt je eigen tipps & tricks maar ook je don’ts op dit gebied.

De begeleidende therapeuten gebruiken drama/ rollenspel en muziek om een creatief-therapeutisch en veilig groepsproces op gang te krijgen.

Wanneer? 5 sessies in de zomervakantie in de week van 17-21 augustus
Voor wie? Jongeren tussen 14-18 jaar
Waar? Praktijk Groenstraat, Groenstraat 72 Borgerhout
Kostprijs? 180 euro p.p.
Met wie? Katrin Lohmann (dramatherapeut, emotion-focused psychotherapeut) & Lieselotte Smaers (muziektherapeut, experiëntiëel therapeut voor kinderen en jongeren, yogadocent)

Voor meer info of inschrijving stuur je een mailtje naar creatievetherapieantwerpen@gmail.com of je neemt contact op met Lieselotte of Katrin.
Als we jou en je familie nog niet kennen, nodigen we jou eerst uit voor een kennismakingsggesprek. Dit duurt 45 minuten en is gratis.

Meer info volgt!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top